KIES HIER UW AUTO
Lichtmetaal / staal
Automerk
Automodel
Uitvoering

ZOEKEN

Brock velgen

Brock is een merk dat behoorlijk groot is. Brock velgen kom je dan ook regelmatig tegen. Brock heeft ook een ruim assortiment lichtmetalen velgen. Er is een groot aanbod lichtmetalen velgen voor in de zomer maar ook voor in de winter.

Brock velgen in de winter

Brock heeft zoals hierboven al verteld, modellen die speciaal voor de winter zijn ontwikkeld. Deze modellen zijn bijzonder geschikt voor in de wintermaanden. Dit komt omdat ze zijn ontwikkeld om goed bestand te zijn tegen winterse omstandigheden als pekel. Normale lichtmetalen velgen zijn niet goed opgewassen tegen pekel. Wanneer er ook maar het kleinste krasje op de velg zit, kan het strooizout de velg al uitbijten. Bij de speciaal ontwikkelde Brock velgen voor de winter gebeurd dit niet. Hierdoor kun je ook in de winter met sportieve velgen de weg op te gaan zonder dat je bang hoeft te zijn dat ze aangetast worden door het strooizout.

Brock velgen

Brock velgen zijn altijd van een uitstekende kwaliteit. De kwaliteit wordt vanaf het ontwerpen al getest. Dit doen ze onder andere door de zwakke punten in de velg te achterhalen en verbeteren. Ook tijdens het fabriceren van de Brock velgen wordt er uitgebreid getest of de velgen wel van de juiste kwaliteit zijn.