KIES HIER UW AUTO
Lichtmetaal / staal
Automerk
Automodel
Uitvoering

ZOEKEN

Proline velgen

Proline velgen zijn er in alle soorten en maten. Proline heeft bijvoorbeeld zeer sportieve lichtmetalen velgen, maar ook eenvoudige lichtmetalen velgen die in de winter kunnen worden gebruikt. Een voorbeeld van de Proline velgen voor in de winter is de Proline B700 en de Proline B500. Deze modellen zijn goed bestand tegen de winterse omstandigheden.

Proline kwaliteit

Proline heeft niet alleen een groot assortiment lichtmetalen velgen, maar Proline velgen zijn ook nog eens van een bijzonder goede kwaliteit. Alle Proline velgen worden uitgebreid getest voordat ze de fabriek verlaten. Om aan te geven dat Proline velgen van een goede kwaliteit zijn, krijgen ze een TÜV certificaat. Dit is alleen voor de velgen die TÜV gekeurd zijn. Alle Proline velgen zijn TÜV gekeurd. Proline stuurt als enige het TÜV certificaat mee op met de velgen. Bij andere velgen merken kun je de TÜV certificaat vaak downloaden op de website.

Proline design

Naast kwaliteit is ook design bij Proline erg belangrijk. Proline heeft keer op keer weer vernieuwde en sportievere modellen. Bij het ontwerpen van nieuwe modellen wordt er natuurlijk goed gekeken naar de trends van het moment en de mogelijke trends in de jaren die volgen. Zo zijn er steeds meer lichtmetalen velgen te vinden die zowel zilveren als zwarte kleuren bevat.