KIES HIER UW AUTO
Lichtmetaal / staal
Automerk
Automodel
Uitvoering

ZOEKEN

Accessoires

Velgen.eu heeft naast velgen en banden ook een ruim assortiment aan accessoires voor je auto. Zo heeft Velgen.eu bijvoorbeeld slotbouten,  autopoetsmiddelen, centreerringen, wieldoppen, wielbouten en wielmoeren en McGard slotbouten.

Accessoires zijn los te bestellen maar kunnen ook bij een bestelling van velgen en banden worden mee besteld. Wanneer je bijvoorbeeld velgen en banden besteld kun je ervoor kiezen om 4 McGard slotbouten erbij te bestellen. McGard slotbouten zorgen ervoor dat de velgen vast worden gezet met een speciale bout. Deze bout kan alleen worden losgedraaid met een unieke sleutel. Hierdoor zijn je velgen en banden een stuk minder gevoelig voor diefstal. Slotbouten zijn dus een uitstekende investering.

Velgen.eu geeft ook de mogelijkheid om wieldoppen mee te bestellen met je bestelling. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je zojuist een set stalen velgen en winterbanden hebt uitgekozen. Het is begrijpelijk als je hier graag wieldoppen bij hebt, stalen velgen zijn immers niet de mooiste velgen. Wieldoppen zorgen ervoor dat de wielen er wat minder kaal uitzien.