KIES HIER UW AUTO
Lichtmetaal / staal
Automerk
Automodel
Uitvoering

ZOEKEN

Ruilen en retourneren

Hieronder vind je meer informatie over het ruilen en retourneren van stalen velgen, velgen en banden, lichtmetalen velgen, autobanden, winterbanden, zomerbanden en autoaccessoires.

Veel gestelde vragen over ruilen en retourneren bij Velgen.eu

Kan ik mijn bestelling ruilen?

Het risico van online bestellen is dat je niet meteen ziet hoe een velg onder je auto staat. Velgen (en banden) zijn zeker niet goedkoop, dus meestal denk je wel even na voordat je zon aankoop doen. Als je toch niet tevreden bent, omdat de velg niet mooi staat, of je had liever een ander merk gehad, dan kunt je uw bestelling retourneren en krijg je gewoon uw geld terug. Aangezien je toch op zoek was/bent naar velgen is het echter verstandiger om contact met ons op te nemen om een alternatief setje velgen te zoeken. Ons assortiment is zo groot dat er ongetwijfeld een ander setje velgen bij u past.

Mijn bestelling is beschadigd, wat nou?

Velgen.eu kenmerkt zich door altijd klantvriendelijk (proberen) te handelen. Je kunt ons bijvoorbeeld bij vragen altijd mailen of bellen. Als je een product ontvangt dat beschadigd (b)lijkt te zijn nemen wij dit erg serieus. Als je merkt dat je product beschadigd is, neem dan ook meteen contact met ons op. Probeer dan zo weinig mogelijk aan het product te zitten en laat hem, als het mogelijk is, in de verpakking zitten. Je kunt dan de beschadigde banden/velgen terugsturen en krijgt, wanneer mogelijk, een nieuwe set thuisgestuurd. Het kan trouwens voorkomen dat je bestelling niet meer voorradig is, als dit het geval is kun je contact met ons opnemen. Wij zorgen er dan voor dat je alsnog een vervangende set (in dezelfde prijsklasse) kunt ontvangen.