KIES HIER UW AUTO
Lichtmetaal / staal
Automerk
Automodel
Uitvoering

ZOEKEN

Stalen velgen bij Velgen.eu

Wie kent ze niet, de zwarte stalen velgen of de grijze stalen velgen. Stalen velgen zijn in de in de zomer steeds minder vaak te zien, dit komt omdat mensen toch de voorkeur genieten om lichtmetalen velgen aan te schaffen. Toch zullen de stalen velgen niet snel verdwijnen. Stalen velgen hebben een aantal voordelen ten opzichte van lichtmetalen velgen. Stalen velgen zijn bijvoorbeeld, in het algemeen iets goedkoper dan lichtmetalen velgen. Stalen velgen zijn vrij standaard en daar gaan dus geen kosten in het ontwerpen zitten. Ook het produceren van stalen velgen is stukken goedkopere als het produceren van lichtmetalen velgen.

Een ander groot voordeel wordt in de winter behaald door de stalen velg. Stalen velgen zijn goedkoop en zijn uiterst geschikt voor in de winter. Lichtmetalen velgen hebben een grotere kans om aangetast. Stalen velgen zijn beter bestand tegen de winterse omstandigheden. Strooizout bijvoorbeeld kan een ernstige werking hebben op lichtmetalen velgen. Stalen velgen zijn hier zeer goed tegen bestand. Het is daarom een zeer verstandige keuze om een setje stalen velgen te nemen bij je winterbanden. Het is in ieder geval verstandig om een set velgen aan te schaffen en die te gebruiken voor de winterbanden. Dit scheelt jaarlijks de kosten voor het omleggen en het is beter voor de band. Het aanschaffen van een paar stalen velgen kost misschien even wat, maar het geld is het zeker waard. Bovendien scheelt het een hoop gedoe.

Stalen velgen bij Velgen.eu

Stalen velgen zijn heel eenvoudig te bestellen bij Velgen.eu. Selecteer stalen velgen in het selectievenster, zorg er vervolgens voor dat je de juiste gegevens van je auto invult. Door deze gegevens van je auto in te voeren, kunnen wij bepalen welke stalen velgen wel en welke stalen velgen niet geschikt zijn voor jouw auto. Eenmaal wetende welke stalen velgen wel en welke stalen velgen niet passen, kunnen wij de stalen velgen die niet passen weglaten in het overzicht. Wanneer je op zoeken klikt, komt er een overzicht tevoorschijn. Als de gegevens, die je hebt ingevoerd, kloppen, dan krijg je alleen maar velgen te zien die zeker onder je auto passen. Ook lichtmetalen velgen zijn op deze eenvoudige manier te bestellen!

Bescherming tegen diefstal

Diefstal van stalen velgen en banden en lichtmetalen velgen en banden komt helaas nog steeds vaak voor. Het is erg vervelend als je ‘s morgens naar je werk wilt en je komt tot de ontdekking dat je velgen en banden zijn weggehaald. Hiervoor heeft McGard een oplossing gevonden, namelijk slotbouten. Slotbouten zijn ervoor om ervoor te zorgen dat de velgen met een speciale bout worden vastgezet op de auto. De speciale slotbout heeft een unieke sleutel nodig om los te worden gedraaid. Dit maakt het voor velgen dieven een heel stuk lastiger. McGard slotbouten zijn bij Velgen.eu zowel los te bestellen als bij een bestelling te bestellen.