KIES HIER UW AUTO
Lichtmetaal / staal
Automerk
Automodel
Uitvoering

ZOEKEN

Autobanden test

Autobanden test, zoek samen met experts naar de juiste band.

Een autobanden test kan je helpen een keuze te maken voor de aanschaf van banden. Helaas weet je niet of een autobanden test betrouwbaar is. Velgen.eu biedt een aantal A-merk banden aan zoals: Continental, Hankook, Michelin en Vredestein. Naast A-merk banden zijn er ook prijs/kwaliteit banden zoals: Nexen, Falken, Dunlop, Goodyear en Uniroyal.  

Zo wordt een autobanden test gedaan

Een band heeft verschillende eigenschappen. Voor een band is het onmogelijk om op elk onderdeel goed te scoren. Dit komt doordat sommige bandeigenschappen strijdig zijn met elkaar. Bijvoorbeeld een band met een goede grip kan niet ook een goede slijtvastheid hebben.

Bij een goede bandentest wordt op de volgende onderdelen getest: Grip op droog wegdek, grip op nat wegdek, geluidsproductie, brandstofverbruik, slijtvastheid en duurzaamheid. Op Velgen.eu worden de volgende eigenschappen uit de autobanden test getoond: Grip op nat wegdek, brandstofverbruik en geluidsproductie. 

Banden kopen bij velgen.eu

Bij Velgen.eu kan je niet alleen banden kopen. Daarvoor zal je naar Banden.eu moeten gaan. Op Velgen.eu kan je wel banden kopen in combinatie met lichtmetalen velgen of stalen velgen. Allereerst zal je een velg moeten kiezen, dit doe je aan de hand van de zoekmachine. Als je jouw autogegevens hebt ingevuld worden alle beschikbare en passende velgen voor jouw auto getoond. Vervolgens kan je een zomerband of een winterband uitkiezen.

Velgen.eu biedt altijd de laagste prijsgarantie aan, hierdoor ben je verzekerd van een goede aankoop! Kan je jouw gekozen band van de autobanden test niet terugvinden op de website? Neem dan contact op met Velgen.eu. Samen met jou zoeken we naar een passende oplossing. 

Kijk verder dan een autobanden test!

Kijk verder dan een autobanden test. Je kan de beste banden van de wereld kopen, maar met een slechte montage kan je nog niet het plezier ervaren van een uitstekende band. Als banden niet goed worden gebalanceerd, kunnen er trillingen in het stuur en in de stoel van de auto ontstaan. Deze trillingen ontstaan bij snelheden vanaf 90 kilometer per uur. Heb je last van deze trillingen? Ga dan langs bij een garage om ervoor te zorgen dat er extra lood wordt geplaatst. Je kan ook aan de slijtage van de  banden zien of de banden en velgen goed gemonteerd zijn. Als de bandenslijtage zich niet gelijk verdeeld over de band, dan is er sprake van verkeerde uitlijning.

Velgen.eu levert de banden en velgen altijd gratis aan huis. Je kan ervoor kiezen om de velgen en banden los van elkaar of gemonteerd op elkaar te ontvangen.