KIES HIER UW AUTO
Lichtmetaal / staal
Automerk
Automodel
Uitvoering

ZOEKEN

Bestellen en thuis laten bezorgen

Hieronder is te lezen hoe je snel en simpel een bestelling kunt plaatsen en de juist velgen + banden thuis krijgt gestuurd.

Stap 1: Geef aan of je op zoek bent naar stalen velgen of lichtmetalen velgen. Dit kan in de velgen configurator. De velgen configurator is op vrijwel iedere pagina in beeld zodat er snel gezocht kan worden.

Stap 2: Voer de gegevens van je auto in. Let erop dat alles goed gaat, want een kleine fout kan ervoor zorgen dat er velgen en banden worden getoond die niet onder je auto passen. Dit is erg vervelend wanneer je er thuis achter komt. Wanneer alle gegevens zijn aangegeven en ze kloppen, kun je op zoeken klikken. Je komt nu op de pagina terecht met velgen en banden die voor jouw auto geschikt zijn.

Stap 3: Je bent nu op een pagina die allemaal verschillende lichtmetalen velgen of stalen velgen laat zien. De plaatjes laten zien hoe de velg eruit ziet. Hierdoor kun je een mooie velg uitzoeken. Ook zie je wat waarden staan zoals ET, inchmaat en de breedte van de velg. Deze waarden komen, als alle gegevens van je auto goed zijn ingevuld, overeen met die van jouw auto. Ook staat de prijs bij de velg. Deze prijs is inclusief BTW. Als je een mooie velg hebt gevonden, klik je op de afbeelding. Je wordt doorgelinkt naar een nieuwe pagina.

Stap 4: Je bent nu op de pagina aangekomen waar allemaal gegevens van de, door jou gekozen velg, op staan. Er verschijnt ook een rij met verschillen combinaties van velgen en banden. Klik de bovenste aan om de goedkoopste te bestellen. Deze set heeft de prijs die je op de vorige pagina in beeld had. Je hebt nu ook de mogelijkheid om een ander band bij de velg te kiezen. Je kunt er nu dus voor kiezen om in plaats van de door Velgen.eu gekozen band te vervangen door bijvoorbeeld een Michelin of Continental winterband. De set die je besteld bestaat uit 4 stalen velgen of 4 lichtmetalen velgen + 4 zomerbanden, winterbanden, run-flat banden of 4 seizoenen banden + 4 bouten. Klik na even gecontroleerd te hebben op bestellen.

Stap 5: Je komt nu op een pagina waar je eventueel accessoires erbij kan bestelling. Een verstandige keuze is bijvoorbeeld om McGard slotbouten erbij te bestellen. McGard slotbouten zorgen ervoor dat de velgen die je gaat bestellen minder diefstal gevoelig zijn. Klik na je beslissing op volgende. Er komen nu wat zaken die voor zich spreken. Deze gaan vooral over wat de manier van betalen en over gegevens invullen. Je bestelling staat nu in het systeem van Velgen.eu en wordt verwerkt.

Veel gestelde vragen over bestellen op Velgen.eu

Neemt het bestellen veel tijd in beslag?
Het antwoord op deze vraag verschilt per persoon. De een zoekt rustig naar een leuk velgje en kijkt de volgende dag nog eens terug. De ander ziet direct zijn of haar ideale velg en klik direct door om te bestellen. De configurator om te bepalen welke velg onder jouw auto past, heeft Velgen.eu zo gemaakt, dat het zo snel mogelijk gaat. Wij weten door middel van de gegevens van de auto direct welke velgen wel en niet passen en filteren deze voor jou.

Wat is de status van mijn bestelling?
Om ervoor te zorgen dat jij als klant altijd op de hoogte bent hoe het ervoor staat met jou bestelling, hebben wij een systeem dat bij iedere status een mail stuurt naar jouw e-mail adres. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van je bestelling. Je krijgt niet alleen te horen of je bestelling al onderweg is, maar zelfs wanneer de bestelling bij ons binnenkomt, indien deze vanaf een leverancier moet komen.

Kan ik mijn bestelling gemakkelijk annuleren?
Mocht je om een bepaalde reden je bestelling willen annuleren dan gaat dit in de meeste gevallen vrij gemakkelijk. Dit kun je doen door een ticket(mail) te sturen naar Velgen.eu. Dit moet wel binnen een bepaalde tijd gebeuren en niet als de bestelling al onderweg is. Dan gaat het wat lastiger. Op de contactpagina vind je manier om eventueel een bestelling te annuleren.