KIES HIER UW AUTO
Lichtmetaal / staal
Automerk
Automodel
Uitvoering

ZOEKEN

Goedkope velgen en banden bestellen bij Velgen.eu!

Bij Velgen.eu kan iedereen snel en simpel velgen en banden kan uitzoeken. Banden en velgen worden gratis gemonteerd en gebalanceerd doorr Velgen.eu. Daarnaast worden de banden en velgen gratis geleverd in Nederland en België. De service van Velgen.eu wordt compleet met de laagste prijs garantie. Velgen.eu probeert de prijzen zo laag mogelijk te houden zodat velgen en banden aanschaffen voor iedereen mogelijk is.

Weet je niet welke velgenmaat of bandenmaat geschikt zijn voor jouw auto? Met de configurator van Velgen.eu kan iedereen een geschikte velg en band vinden. Als je een complete set velgen met banden zoekt, ga dan als eerst opzoek naar velgen. Geef aan of je een stalen of lichtmetalen velg zoekt. Geef vervolgens je automerk, model en uitvoering aan. De laatste stap is het aangeven hoeveel inch velg je zoekt. De opties die worden weergegeven zijn geschikt voor jouw auto. Deze selectie gemaakt op basis van de Duitse TUV keuring.

Als je een geschikt velg hebt gevonden en je zoekt ook nog banden, klik dan op 'Meer info' onder de velg. Op de nieuwe pagina die zich opent kan je naar onder scrollen. Ook bij deze selectie worden alleen opties weergegeven die passen op jouw auto in combinatie met de gekozen velg. 

Accessoires bestellen bij Velgen.eu

Velgen.eu maakt het mogelijk om bij lichtmetalen velgen en banden of stalen velgen en banden, accessoires voor je auto mee te bestellen. Velgen.eu heeft verschillende accessoires. Zo kun je bijvoorbeeld ervoor kiezen een set McGard slotbouten mee te bestellen, maar ook kun je poetsmiddelen zoals cleaners, wax en sponzen bestellen. 

Verschillende merken bij Velgen.eu

Om ervoor te zorgen dat er voor iedereen geschikte banden en velgen zijn, heeft Velgen.eu een groot en variërend assortiment. Velgen.eu levert verschillende merken zoals AEZ velgen, Brock velgen, Dezent velgen, Dotz velgen en OZ velgen. Ieder velgen merk heeft weer een andere kijk op velgen. Door verschillende velgen merken aan te kunnen bieden, heeft Velgen.eu voer iedereen wel een passende velg.