KIES HIER UW AUTO
Lichtmetaal / staal
Automerk
Automodel
Uitvoering

ZOEKEN

Autoaccessoires

Velgen.eu probeert het assortiment van autoaccessoires steeds iets verder uit te breiden. Tot zover hebben we een aantal leuke, handige en interessante producten opgenomen in het assortiment. Zo verkoopt Velgen.eu slotbouten, ventielen, sticker en binnenspiegel decoratie. Hieronder vind je de producten die Velgen.eu tot nu toe kan aanbieden. Neem gerust zo nu en dan een kijkje, het kan namelijk zijn dat er af en toe producten toe worden gevoegd aan het assortiment.

Alle autoaccessoires zijn zowel los te bestellen als bij een bestelling te plaatsten. Je kunt bijvoorbeeld velgen en banden uitkiezen en daarbij een setje McGard slotbouten bestellen. McGard slotbouten zijn ervoor om je velgen te beschermen tegen diefstal. Slotbouten hebben een speciale en unieke sleutel nodig om te kunnen worden gemonteerd en demonteert.

Autostickers

Velgen.eu probeert ook de tuners wat meer aan te kunnen bieden. Zo zijn er nu bijvoorbeeld al autostickers en letterstickers. Lettersticker geven je de keuzen tekst te maken die je zelf wilt. Je kunt bijvoorbeeld je naam, woonplaats of tuning club op je auto plakken. Maar ook reclame, telefoonnummers, websites en nog maar op.

Autopoetsmiddelen

Iemand die veel om zijn velgen geeft, houdt ze natuurlijk schoon. Hiervoor heeft Velgen.eu poetsmiddelen in het assortiment opgenomen. Verschillende producten zoals sponzen,  poetsdoeken en velgen cleaners zijn te vinden bij Velgen.eu. Ook biedt Velgen.eu verschillende autopoetsproducten aan. Zo hebben wij bijvoorbeeld wax, shampoo en lakbehandelingsproducten. Kijk eens rustig rond voor producten om jou auto te laten stralen. Velgen.eu biedt trouwens ook hele pakketten aan. Hierin zitten alle producten die je nodig hebt om je auto een juiste poetsbeurt te geven.