KIES HIER UW AUTO
Lichtmetaal / staal
Automerk
Automodel
Uitvoering

ZOEKEN

Autopoetsmiddelen bij Velgen.eu

Een mooie auto is voor velen erg belangrijk. Het is dan ook belangrijk om de auto of lichtmetalen velgen met regelmaat even een goede poetsbeurt te geven. Zet de auto of lichtmetalen velgen af en toe eens in de was. De auto of velgen zullen er zichtbaar stralender uitzien.

Velgen.eu heeft een ruim assortiment met verschillende producten om  de auto of lichtmetalen velgen mee te poetsen. Velgen.eu biedt zelfs hele sets aan, waarin alle producten zitten om  jou auto of lichtmetalen velgen er weer waanzinnig uit te laten zien. Zo verkoop Velgen.eu van allerlei reinigers, wax producten, maar ook sponzen en poetsdoeken.

Na de winter

Ook na de wintermaanden kan de auto of de velgen een goede poetsbeurt gebruiken. Het strooizout zit vaak overal. Het is belangrijk om dit goed van de auto te wassen. Het strooizout kan door lak heen bijten en de auto kan roestplekken veroorzaken. Velgen.eu verkoopt ook lakbehandeling, deze is ideaal voor na de wintermaanden om de lak weer even op te knappen.

Autopoetsmiddelen opbergen

Heb je thuis ook een kast vol met producten om je auto mee te poetsen. Kun je sponzen op reinigers soms niet meer terug vinden? Kijk een bij Velgen.eu voor een handige opbergtas.Velgen.eu biedt Riwax producten aan. Riwax heeft verschillende handige opbergtassen waar je alle poetsproducten in kwijt kunt. Poetsproducten zijn snel en gemakkelijk te bestellen. De mogelijkheid is er om zowel losse poetsproducten te bestellen, als producten bij de velgen en banden mee te bestellen. Velgen.eu probeert het bestellen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dit geldt voor lichtmetalen velgen, stalen velgen, autobanden en ook voor poetsproducten.