KIES HIER UW AUTO
Lichtmetaal / staal
Automerk
Automodel
Uitvoering

ZOEKEN

Waarom Mcgard slotbouten en wielsloten

McGard is een van de grootste merken op het gebied van slotbouten en velgensloten. McGard slotbouten en velgensloten zijn bovendien vaan de hoogste kwaliteit. De slotbouten hebben een speciale sleutel nodig om gemonteerd en gedemonteerd te worden. McGard heeft een computersysteem waardoor alle sleutels een uniek sleutelprofiel krijgen. Hierdoor is iedere sleutel uniek. De velgensloten en slotbouten worden in Amerika en Duitsland ontwikkeld en geproduceerd.

McGard heeft al veel  prijzen in ontvangst mogen nemen. Deze prijzen geven aan dat McGard slotbouten en velgensloten van een uitstekende kwaliteit zijn. McGard sloten worden dan ook niet voor niets op het moment door meer dan 30 automerken gebruikt om velgen te monteren. Merken zoals Toyota, Nissan en de GM groep maken allemaal gebruik van McGard. McGard heeft ook verschillende keurmerken. Zo heeft McGard bijv. ISO90001 en ISO 16949, deze geven aan dat de kwaliteit in orde is.

Door de dikke 3 laags coating op de McGard slotbouten, blijven de slotbouten bijzonder lang mooi. McGard is daarnaast erg gemakkelijk in het gebruik. Bovendien zijn de McGard slotbouten erg duurzaam omdat ze uit een gehard staal zijn geproduceerd.
 

Gratis registratie en een wereldwijde service

McGard heeft een wereldwijde service. Ben je op vakantie in het buitenland en zit je met een velg die vervangen moet worden, maar heb je de speciale sleutel nog thuis liggen, dan helpt McGard je graag. Dat is nog eens service!

Registratie

Bij elke verpakking van McGard zit een registratiekaart. Deze registratiekaart bestaat uit twee delen. Het eerste deel is een kleine kaart die uw sleutelnummer bevat. Deze kleine kaart kun je het beste bij belangrijke papieren zoals de autopapieren bewaren.

Met het tweede deel kun je de registratie bij McGard uitvoeren. Registreren kan op twee manieren. De eerste manier is als volgt:

1. Je stuurt het tweede deel op naar McGard. Hierdoor ben je geregistreerd als eigenaar van dit sleutelnummer. Je stuurt het op naar:

Mc Gard Deutschland GmbH
Nordstrasse 12
74226 Nordheim
Duitsland

2. Nog eenvoudiger is registreren via internet. Dit kun je direct doen op de Duitse McGard website.
(indien je een online registratie uitvoert, hoef je niets per post op te sturen)

McGard sleutel verloren?

Mocht je de unieke McGard sleutel verloren zijn of kwijtgeraakt dan kun je McGard Duitsland bellen. McGard stuurt direct een nieuwe sleutel op. Het is daarom altijd verstandig om de unieke code goed te bewaren. Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Spanje, Italië, Zweden, Portugal, Polen en Nederland zijn de landen die waarvoor een gratis service geldt. Bellen naar McGard kan op het telefoonnummer 00 800-25 99 34 00. Andere landen kunnen bellen naar 0049 7133 90 19 34.