KIES HIER UW AUTO
Lichtmetaal / staal
Automerk
Automodel
Uitvoering

ZOEKEN

Slotbouten

Bouten zijn een belangrijk onderdeel bij het monteren van de velgen en banden. Bij een bestelling een normale set velgen en banden zitten altijd 4 bouten bijgeleverd, anders zijn de velgen en banden natuurlijk niet te monteren. Deze bouten zijn vrijwel altijd hetzelfde. Dit maakt de velgen en banden erg gevoelig voor diefstal.

Diefstal is te voorkomen met slotbouten. Slotbouten zijn bouten waarvoor een speciale sleutel nodig is. De slotbouten zijn alleen met de bijgeleverde sleutel te monteren of demonteren. Hierdoor zorg je ervoor dat de velgen en banden veilig onder je auto zitten en niet langer meer diefstal gevoelig zijn. Slotbouten zijn dus een uitstekende investering, vooral als je net nieuwe velgen hebt aangeschaft.

Slotbouten bestellen bij Velgen.eu

Slotbouten zijn zowel los te bestellen als mee te bestellen met een set velgen en banden. Wanneer je voor slotbouten kiest, kun je kiezen voor McGard slotbouten. McGard is misschien wel het grootste merk op gebied van slotbouten. Alle slotbouten hebben een unieke sleutel nodig, deze wordt natuurlijk bijgeleverd. McGard slotbouten zorgen ervoor dat alleen jij ze kunt monteren en demonteren. Meer informatie over McGard slotbouten is te vinden op onze McGard pagina.